неділя, 08 квітня 2012 14:03

Як повернути кохання після 13 років подружнього життя

Як повернути кохання після 13 років подружнього життя
ФОТО: wictoria.ru

36-річна Галина Слободянюк та 39-річний Олег Слободянюк одружені 13 років. Мають 11-річну доньку. Через 11 років подружнього життя жінка помітила, що її чоловік втратив до неї інтерес.

"Почав приходити дуже пізно додому. Часто нервовий. Нікуди разом не хотів іти зо мною. Хіба як дуже треба. Перестав цікавитись моїми справами. Півроку інтиму ніякого не було! Спершу думала, що захворів. Але ніби здоровий. Почала придивлятись якийсь час до нього. Потом зрозуміла, що як жінка я його не цікавлю. Погляд не той.  Почав жити зі мною так, аби рахувалось. А я люблю його".

"За статистикою у приблизно 60% чоловіків і жінок після 35 років знижується потяг до партнера. – пояснює психолог Тетяна Комар.- По-перше, здоров'я. Це і серцево-судинні захворювання, депресії, стреси. Такж проблеми на гормональному рівні, діабет. По-друге, звичка. На зміну колишній пристрасті приходить прив'язаність, побут. А це сіра буденність і однаковість"

Жінка завжди має бути доглянутою і гарно виглядати.

"Ходити до всяких знавців не було ні грошей, ні часу. Посиділа пару днів в інтернеті. Начиталася всяких порад і вперед. Поміняла колір волосся, зробила нову зачіску. Почала робити зарядку, менше їсти. Фігурна стала дуже. Всі почали компліменти казати. Він почав вже по-другому на мене дивитись. І питає: "Ти що, закохалась у когось?" Почав придивлятись куди хожу, з ким говорю. Я давай далі".

Новий гарний одяг піднімає настрій і привертає увагу чоловіків.

"Купила трохи нового одягу. Білизну гарну. Вичитала, що червоний колір збуджує чоловічу фантазію."

Психологи рекомендують частіше торкатися один одного. Це знижує рівень стресу.

"Постійно погладжу його, обійму. Навіть коли бурчав. Раз в день писала смс-ки. Наприклад, "Любий, сумую за тобою. З нетерпінням чекаю додому."

Продукти, що підвищують бажання повинні бути присутні в щоденному раціоні.

"Почала використовувати афродизіаки. Готувала страви з авокадо, морською рибою, креветками, кальмарами, морською капустою, червоним перцем. До чаю подавала лісові горіхи, миндаль. Казала, що це дуже-дуже корисно. Якось влаштувала романтичну вечерю. Вдома. Свічки по всій кімнаті поставила. Приготувала креветки. Взяла вино. Ніч пройшла вдало".

Фен-шуй – китайська наука. Вона допомагає створити найсприятливіші умови в житті людини. Спальня кімната – це інтимне місце. Створена лише для чоловіка і дружини. В спальні, стоячи біля дверей, визначте правий дальній куток. Слід поставити картину з піонами або букет піонів.

"Винесла телевізор зі спальні. По фен-шуй не повинен там стояти. І дзеркало перенесла в інший куток. Щоб не відзеркалювало ліжко. Мастилась маслом іланг-іланга. Воно приваблює чоловіків"

Чоловікам подобається, коли ними захоплюються, пишаються. Їх потрібно постійно хвалити. Вислуховувати слід уважно і з цікавістю.

"Пройшов місяць такої комплексної роботи. З'явився інтим. Чоловік через день додому з квітами почав приходити. Погляд палкий, як у молодості. Часто разом просто гуляємо. Все допомагає. Як справи питає. Смс-ки геть сам почав писати. І постійно каже:"Я тебе люблю". Уже зо два роки знову живем душа в душу."

Чоловіки по природі мисливці. Їх потрібно постійно зацікавлювати. Найголовніше - це зберігати довіру та розуміння в сім'ї.

Зараз ви читаєте новину «Як повернути кохання після 13 років подружнього життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі