четвер, 11 червня 2020 22:46

Як покінчити з брехнею у стосунках

Як покінчити з брехнею у стосунках
Щоб зберегти стосунки, варто позбутись брехні. Фото:pixabay

Дослідження свідчать, що люди, які обманюють другу половинку в своїх перших стосунках, схильні ще більше обманювати кожного наступного партнера.

Однією з причин брехні може стати переконання, що це на благо, пише Lady.Tochka.

Часто людина приховує неприємну правду від другої половинки, щоб не засмутити її/його чи не посваритися через це. Також вона боїться реакції партнера. Це може зруйнувати стосунки і призведе до втрати довіри та, можливо, навіть до сварки чи розриву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зрозуміти, що хлопець має серйозні наміри

Щоб припинити брехати партнерові, слід не боятися говорити про те, що вас турбує. Парі набагато простіше будувати союз, в якому можна спокійно все обговорити і не боятися критики чи дурних сварок.

Також варто пояснювати один одному свої мотиви і навчитися пробачати і бути терплячими.

Парам варто бути готовими працювати над відносинами. Це набагато складніше, ніж сваритися, але набагато ефективніше на перспективу. Щоб позбутися брехні, треба стати відкритими один до одного, припинити приховувати інформацію та працювати над стосунками.

Брехня в стосунках може бути корисною лише при "одноразовому використанні": якщо вона починає входити в звичку, шлюб в небезпеці. Немає сенсу будувати союз, фундаментом якого буде брехня. А відповісти на запитання жінки, чи є в неї зайва вага, завжди краще негативно, навіть якщо правда в наявності.



Зараз ви читаєте новину «Як покінчити з брехнею у стосунках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі