вівторок, 28 серпня 2018 05:28

Як фантазія впливає на стосунки

Як фантазія впливає на стосунки
Сексуальні фантазії зміцнюють стосунки. Фото gs.fm

Фантазії про партнера позитивно впливають не тільки на сексуальне життя, але і покращують стосунки в цілому.

"Сексуальні фантазії можуть допомогти нам бути більш залученими в розвиток відносин. У своєму дослідженні команда ізраїльських вчених з Міждисциплінарного центру Герцлія провела ряд тестів на добровольцях. У перших двох брали участь люди, які мали стосунки з ким-небудь. Їх попросили фантазувати про своїх партнерів, а потім описати своєї фантазії. Далі їх попросили оцінити бажання поліпшити свої відносини, як фізично, так і емоційно. Виявилося, що ті, хто говорив про свої фантазії, повідомляли про більше бажання зайнятися сексом зі своїм партнером в порівнянні з іншими", - пише The Sun.

Наступні тести включали в себе записування своїх фантазій про партнера протягом трьох і шести тижнів. Учасникам дослідження потрібно було відзначати, як часто вони фантазували про свого партнера, а також щодня фіксувати, як вони сприймають свої відносини - позитивно або негативно.

В результаті виявилося, що фантазії про партнера підсилюють його привабливість у ваших очах, а також скорочують негативне сприйняття відносин. Таким чином, сексуальні фантазії можуть допомогти більше інвестувати в розвиток відносин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому чоловіки сумують після сексу

Чоловіки завищують кількість сексуальних партнерів, щоб здаватися більш досвідченішими. Вони також часто округляють цифри, коли підраховують кількість партнерів.

Зараз ви читаєте новину «Як фантазія впливає на стосунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі