вівторок, 19 травня 2020 01:35

"Я хочу тебе прямо зараз": чим корисний "швидкий" секс

  Швидкий секс може бути більш збудливим, ніж довгі заняття коханням в ліжку. Фото: ua.depositphotos.com
Швидкий секс може бути більш збудливим, ніж довгі заняття коханням в ліжку. Фото: ua.depositphotos.com

Для хорошого сексу зовсім не обов'язкове приглушене світло, ретельно підібрана музика та довгі попередні ласки.

Деякі вважають, що все має бути правильно — потрібно прийняти душ, постелити чисті простирадла, залишити дітей з нянею. Насправді для карколомного сексу не обов'язково, щоб все було ідеально підготовлено.

Швидкий секс в дусі "я хочу тебе прямо зараз" може бути навіть більш збудливим, ніж довгі заняття коханням в ліжку. Він прекрасний своєю спонтанністю, яка хвилює і кружляє голову, а цього часто не вистачає партнерам у тривалих стосунках.

Доводи на користь швидкого і спонтанного сексу

1. Він ідеально підходить для зайнятих людей. Більшості постійно не вистачає часу, тому часто швидкий секс стає єдиним можливим варіантом. Такий варіант підійде багатьом, а особливо батькам з маленькими дітьми: важко вести насичене сексуальне життя, регулярно довго займаючись любов'ю, коли у вас дитина віком до чотирьох років. Але викроїти 5-10 хвилин, поки малеча спить, цілком реально.

2. Спонтанний секс додає енергії. Ви напевно помічали прилив сил, коли відбувається щось дивне й несподіване. З сексом те ж саме — короткий, незапланований інтимний контакт може надати багато енергії. Після цього ви повернетеся до повсякденних справах з посмішкою на обличчі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи потрібне кохання для хорошого сексу

3. Ви обоє відчуєте себе бажаними. Попри взаємну любов і потяг, турботи і клопоти, часто заважають знову відчути те шалене бажання, яке спочатку й тягло одне до одного. Коли партнери довго живуть разом, пристрасть починає згасати, але спонтанний секс допоможе її повернути. Ви знову відчуєте себе потрібним і бажаним, як на початку відносин.

Як зробити так, щоб "швидкий" секс увійшов у звичку

  Фото: pixabay.com
Фото: pixabay.com

Наступного разу, коли ви з партнером лягатимете в ліжко з увімкненими планшетами або у вас буде десять хвилин до приходу гостей, або коли прийматимете ранковий душ, запропонуйте трохи розважитися. Можна запропонувати просто: "А давай зробимо це прямо зараз, швидко? Давай приділимо п'ять хвилин один одному?"

Звичайно, все це не означає, що швидкий секс повинен повністю замінити довгі любовні ігри, особливо з урахуванням того, що більшості жінок потрібно близько 20 хвилин, щоб досягти оргазму під час сексу з партнером.

Так, при швидкому сексі жінці не кожен раз вдається досягти оргазму. "Але іноді сенс не тільки в цьому, — кажуть сексологи. — Вам потрібно відчути близькість з партнером або отримати оргазм? Зазвичай ми хочемо і того, і іншого, але оргазм можна отримати і самостійно. Насправді ми жадаємо близькості, відчуття новизни, пригоди, що хвилює, і швидкий, спонтанний секс здатний нам це дати.

Щоб секс продовжував радувати і збуджувати, потрібно вносити різноманітність в інтимне життя. Одноманітність, нудьга, передбачуваність - одні з головних причин, за якими партнери з часом припиняють кохатися. Щоб пробудити наше бажання, потрібні жвавий інтерес, елемент гри і деяка загадковість.

Зараз ви читаєте новину «"Я хочу тебе прямо зараз": чим корисний "швидкий" секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі