середа, 08 квітня 2015 15:16

5 шкідливих звичок, які руйнують стосунки

5 шкідливих звичок, які руйнують стосунки

Відносини між жінкою і чоловіком - річ складна. І часто в парах виникають розбіжності через непорозуміння та помилкові дії партнерів. Звичайно, ніхто від цього не застрахований, але є те, чого закоханим варто уникати заради збереження стосунків.

Що може зруйнувати стосунки: 5 шкідливих звичок

Віднесені ревнощами

Люди можуть вважати себе абсолютно неревнивими і доброзичливими, але як тільки хтось проявляє надмірну активність по відношенню до їх партнера, вони перетворюються в монстрів. Причому псують відносини зі своєю половинкою, влаштовуючи їй неймовірні перформенси з докорами і гнівними репліками.

Попалися в соціальні мережі

Одного разу один з користувачів соціальних мереж подякував засновника мережі "Вконтакте" Павла Дурова за те, що завдяки йому, хлопець майже одружився на коханій дівчині. На що Дуров відповів: "Нема за що, завдяки нам і розлучитеся". Ось така сценка онлайн, про те, що соцмережі можуть бути не тільки інструментом для спілкування, але й приводом для сварок. Ну а щоб не виправдати очікування Павла, потрібно дотримуватися таких правил: дивитися на кохану людину, а не на екран гаджета, не заглядати у її особисті листування і не ділитися в інтернеті абсолютно всім, що відбувається у вас двох.

Радники-шкідники

Кращі подружки, які негласно стають сімейними психологами, готовими давати консультації в телефонному режимі і приходити на прийоми додому - ось кого варто по-справжньому побоюватися. Своїми досвідченими "порадами", вони можуть направити вас на хибну модель поведінки і навіть посварити з чоловіком.

Ігри в Шерлока Холмса

Вирішили, що ваша кохана людина щось приховує? Або просто цікаво, що лежить у нього в задній кишені штанів? Душіть свою цікавість і бажання стати детективом, особливо, якщо це викликає небувалий азарт. Рано чи пізно вас зловлять, а вторгнення в особистий простір ще ні в кого не викликало бурхливого захоплення.

Мій хлопець псих

Звичайно, хороші стосунки з колишнім хлопцем завжди на вагу золота. Але така цінність потрібна тільки вам, але ніяк не вашому чоловікові. Якщо хочете побачити свого партнера в люті, почніть розповідати йому про те, як добре ви вчора сходили в кіно зі своїм "просто другом". Але після таких дотепних оповідань можна залишитися самотньою жінкою, а це зовсім не те, чого ви хотіли добитися.

Зараз ви читаєте новину «5 шкідливих звичок, які руйнують стосунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі