понеділок, 08 жовтня 2007 15:42

Залишки плитки гіпермаркет продає дешевше

40-річний киянин Андрій Михайленко кілька місяців тому розпочав ремонт на кухні своєї двокімнатної квартири на Воскресенці. Кухня невеличка, витяжка не рятує від кіптяви. Доводилося фарбувати стіни ледь не щороку. Господар вирішив покласти плитку.

— Поїхав на базар "Лісовий", — розповідає Андрій. Плитки на кухню треба небагато. Ящики можна скласти на візок і підвезти трамваєм.

У рядах, де торгують будівельними матеріалами, чоловік побачив простеньку бежеву плитку без малюнка. За 1 кв. м кахлю продавець просив 50 грн. Переконував, що це іспанська плитка, яка у крамницях коштує не менше 60 грн.

Андрій поїхав до гіпермаркету "Епіцентр" на Братиславській. Там іспанська плитка також коштувала 50 грн, але залишки продавали дешевше.

— У магазині були залишки такої ж плитки, яку я бачив на базарі. Залишалося там метрів 10, — розповідає Михайленко. — Її продавали по 35 гривень за "квадрат". Мені для кухні потрібно було 5 "квадратів". Я одразу виписав у продавця і забрав товар.

Зараз ви читаєте новину «Залишки плитки гіпермаркет продає дешевше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі