середа, 12 вересня 2007 14:38

Великий телевізор дають напрокат

На початку вересня у столиці роздавали листівки компанії "Дольфін Опотуніті". До кінця місяця фірма пропонує взяти напрокат тридеовізор — телевізор, що передає об"ємне зображення. На півроку екран з діагоналлю 56 дюймів дають безкоштовно.

Кожна листівка має відривний талон із номером. Треба подзвонити в компанію і назвати цифри. Тоді фірма запрошує на презентацію — на 7-й поверх столичного бізнес-центру "Леонардо", що на вул. Богдана Хмельницького, 17/52а.

Для кожного клієнта презентацію тридеовізора проводять індивідуально. Пропонують порівнювати зображення на рідкокристалічному телевізора й на великому тридеовізорі фірми "Кюомакс". Фільми з ефектом об"ємності раніше показували в столичному кінотеатрі "Дніпро". Для перегляду треба було вдягати окуляри з кольоровими лінзами. Нині ця технологія вдосконалена. Тридеовізор передає об"ємне зображення на екран.

— Цю технологію спільно розробили українські й закордонні вчені, — розповідає менеджер компанії "Дольфін Опотуніті" Анна Кросенко. — Усередині телевізора є лінзи, які роблять зображення об"ємним. Акриловий монітор добре передає кольори незалежно від того, з якого кутка кімнати його дивитися.

Тридеовізори збирають на заводі в Дніпропетровську. Там, де роблять телевізори "Рейнфорд". Кількість новинки поки що обмежена. Буває, замовлення чекають близько тижня.

За оренду такого телевізора грошей не беруть. Але фірма вимагає заставу $5 тис. Через 6 місяців пристрій можна повернути або викупити за ринковою ціною. Компанія прогнозує, що до березня він подешевшає щонайменше до $4 тис.

Зараз ви читаєте новину «Великий телевізор дають напрокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі