неділя, 04 березня 2007 17:13

В "Монарх" завезли лаковані чобітки

— Цього сезону буде модною модель лакованих чобіт із пряжкою та високим стійким каблуком. Зовні він ніби переплетений кованою сіточкою з металу. Насправді це не метал, і взуття дуже легке. Якщо поспішите купити, ще застанете 36-й розмір, — каже консультант магазину "Монарх" на Московському проспекті, 10 у Києві.

Представлений найширший вибір лакованих чобітків до коліна з притупленим носом різних розмірів. Кольори взуття — чорний, бежевий, вишневий. Пара коштує 249 грн. За словами продавців, їх роблять у Канаді. Лаковані чобітки на низькому широкому каблуку китайського виробництва продають за 180 грн.

Нова колекція "Монарх" на весну-літо виглядає в стилі 60-х. Окрім лакованої шкіри повернулися танкетка, поєднана із заокругленим носиком, широка підошва, каблук-стовпчик і невисока шпилька. Друге місце, після класичного, займає стиль "етно". На вітринах уже виставили взуття, оздоблене етнічною вишивкою, шкірою та аплікаціями.

Зараз ви читаєте новину «В "Монарх" завезли лаковані чобітки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі