середа, 30 травня 2007 17:16

Улітку носять тонкі бретельки та рукави-ліхтарики

У столичному "Альта-центрі" на Петрівці пройшов показ мод  "Жарааааа-2007". На ньому свою колекцію представив і молодий київський дизайнер Санатан — так називає себе 22-річний Олександр Нагорний.

Дизайнер узяв однакові кольори й для жіночого, й для чоловічого одягу — малиновий, жовтий, зелений, салатовий, бірюзовий, бузковий, баклажан. За його словами, в цьому сезоні наймоднішими будуть усі відтінки жовтого та золотавого. Жінкам Олександр радить одягати вбрання з яскравими квіточками різноманітної величини. А чоловікам — із кружечками та абстрактними фігурами.

Жіночі сукенки з чітким силуетом, пошиті з легких тканин — шифону, шовку, крепдешину. Багато моделей на тонких бретелях-спагеті та з рукавами-ліхтариками. Модні також оборки, рюші, ажурні візерунки та плісировані тканини, багатоярусний низ суконь. Спідниці Санатан зробив у вигляді дзвоників та тюльпанів, теж із багатьма складками. На ноги до таких фасонів пропонує лаковані босоніжки на високих підборах-шпильках.

Чоловіча колекція — вільного крою, виготовлена з натуральних тканин. Широкі шорти, сорочки, штани з накладними кишенями. До них пасують кеди.

Купити речі з колекції Олександра Нагорного можна на третьому поверсі в ТЦ "Олімпійський" біля столичного метро Республіканський стадіон. Організувати показ молодому дизайнерові допоміг банк "Надра".

Зараз ви читаєте новину «Улітку носять тонкі бретельки та рукави-ліхтарики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі