вівторок, 08 квітня 2008 15:06

У зволожувач додають ефірну олію

Столичний електрик Олександр Шудренко, 43 роки, скаржився на безсоння. Не міг заснути до третьої ночі, вдень на роботі почувався кволим. Його товариш Сергій Петренко порадив купити зволожувач повітря. Він таким приладом користується другий рік — позбувся головного болю. Зволожувач особливо потрібен узимку, коли увімкнене центральне опалення й обігрівачі.

Два місяці тому Шудренко за 189 грн купив зволожувач повітря фірми "Еленберґ" на 4,5 л. Він має регулятор потужності й фільтр від накипу. Коли прилад працює, з носика йде пара.

— Зволожувач підключив через таймер, установив середню потужність, — розповідає Олександр.— Запрограмував його на 15 хвилин. Чверть години працює, потім стільки ж відпочиває. Такий режим роботи оптимальний для 17-метрової кімнати. Коли йду на роботу, прилад вимикаю.

4,5 л вистачає на три дні. Чоловік додає у воду кілька крапель ефірної олії лаванди. Каже, вона знімає втому.

— Тепер навіть кімнатні квіти ожили, — веде далі Шудренко. — Раніше щодня обприскував їх, щоб не в"яли, та все одно фіалкам і бальзаміну вологості бракувало.

Зараз ви читаєте новину «У зволожувач додають ефірну олію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі