середа, 26 вересня 2007 17:43

У відділі "Економ" продають уцінену техніку

Минулого тижня на третьому поверсі столичного гіпермаркету електроніки "City.com" на Петрівці відкрили відділ "Економ". Там продають товари зі знижкою. Переважно це старі моделі техніки — телефонів, МР3-плеєрів, принтерів, телевізорів, фотоапаратів, музичних центрів. Є й сучасні пристрої, що зазнали незначних пошкоджень під час перевезення, або їх повернули покупці впродовж двох тижнів.

— Раніше такий товар теж продавали зі знижкою, — розповідає керівник гіпермаркету "City.com" на Петрівці Олексій Голуб"ятников, 39 років. — Така техніка стояла на окремій полиці. Згодом вирішили зібрати її в одному відділі.

На сучасну техніку, котру повернув покупець, дають знижку 10%. Застаріла або відремонтована продається зі знижкою до 70%. У відділі "Економ" можна купити стару модель мобільного телефону за 99 грн, а МР3-плеєр "Айпод" із пам"яттю 4 Гб — за 750 грн. Є рідкокристалічні телевізори й ноутбуки. Лептоп "Ейсер Феррарі 4005" коштує 5250 грн. До уцінки він коштував 8800 грн.

На цінниках стару вартість закреслено, поряд вказана нова ціна. Консультанти відділу мають пояснити, чому прилад подешевів.

— На товари з відділу "Економ" ми даємо гарантію, як і на решту товарів, — розповідає директор мережі "City.com" Радислав Філатов, 33 роки. — А на відремонтовані прилади гарантія півроку.

Зараз ви читаєте новину «У відділі "Економ" продають уцінену техніку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі