неділя, 22 липня 2007 17:45

У ванні можна приймати гідромасаж

Німецька компанія "Хансґроє" почала продавати душову систему "Фаро Шауерпайп Свінґ". Уперше такий душ показали на березневій виставці "ISH-2007" у німецькому Франкфурті.

Зверху людину поливає широка душова лійка — 24 см у діаметрі. А на металевій штанзі, що кріпиться до стіни, є ще три бокові форсунки. Із цих дірочок під напором теж ллється вода. Ще є окремий ручний душ — маленька лійка на гнучкому шлангу. Верхній душ можна повертати на 180 градусів, а форсунки повертаються разом із ним. Напір води в них регулюється незалежно від верхнього душу.

— Потоками води можна керувати, спрямовувати їх у різні боки і так масажувати тіло, — розповідають в українському представництві "Хансґроє".

У системі "Фаро Шауерпайп Свінґ" є технологія "Реінданс Ейр". Вода в душ подається насичена повітрям. Це створює ефект легких крапель дощу.

Українські дилери продукції "Хансґроє" почали продавати новинку в червні. Її орієнтовна вартість — 1500 євро. Систему привозять із Німеччини, тому замовлення доведеться чекати кілька тижнів.

Зараз ви читаєте новину «У ванні можна приймати гідромасаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі