середа, 25 квітня 2007 16:11

У приладі поміститься 20 тисяч цифрових фотографій

Американська корпорація "Ейпл" презентувала в Києві прилад "Ейпл-TV". Він зберігає й передає інформацію (DVD-фільми, фото та відео) з домашнього комп"ютера на телевізор через бездротовий зв"язок. Коробочку, завбільшки як діловий щоденник, шнуром підключають до телевізора. А сигнал із комп"ютера він сприймає на відстані. Комп"ютер може стояти навіть в іншій кімнаті, за стіною. "Ейпл-TV" одночасно може ловити зображення з п"яти ПК.

— "Ейпл-TV" має жорсткий диск на сорок гігабайт. На нього поміщається дев"ять тисяч пісень, до 20 тисяч фотографій або 50 годин відео, — розповідає менеджер компанії "ECS/Ейпл ІМС" Олексій Дубов, 34 роки. — Можна запрограмувати, щоб він передавав на екран усі фотографії чи відео, які з"являються в комп"ютері. Або тільки останні знімки. Прилад уміє запам"ятовувати та передає фільм з того місця, на якому його перестали дивитися.

"Ейпл-TV" можна підключити до телевізорів із пласким екраном — рідкокристалічних та плазмових. З Інтернету через бездротовий формат Wi-Fi може самостійно закачувати вказані користувачем програми, анонсів фільмів.

В Україні "Ейпл-TV" почнуть продавати в середині травня. Орієнтовна вартість новинки — 1800 грн.

Зараз ви читаєте новину «У приладі поміститься 20 тисяч цифрових фотографій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі