неділя, 24 червня 2007 16:56

У пересувній студії вчать штукатурити

Недавно у двох столичних "Епіцентрах" працювала пересувна студія компанії "Хенкель Баутехнік" (Україна). У великому автобусі майстри показували, як працювати з будівельними матеріалами. За день проводили 5 майстер-класів. Навчали класти плитку, робити наливну підлогу, гідроізоляцію й декоративну штукатурку. Розповідали, як працювати із сухими будівельними сумішами, клеями та герметиками.

Такі акцій проходять у великих будівельних супермаркетах: "Епіцентр" (Київ, Львів), "Нова Лінія" (Одеса), "Будмен" (Харків). Після столиці "Хенкель" проведе майстер-класи у обласних центрах: Львові (25–27 червня), Івано-Франківську (30 червня–1 липня), Харкові (4–5 липня), Дніпропетровську (7–8 липня), Одесі (14–15 липня).

— В Івано-Франківську та Дніпропетровську на початку липня відкриються гіпермаркети "Епіцентр", там ми й проводитимемо тренінги, — каже менеджер компанії Марина Задохіна, 23 роки.

Зараз ви читаєте новину «У пересувній студії вчать штукатурити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі