Ексклюзиви
пʼятниця, 05 жовтня 2007 15:42

У магазині "Сілайн" на Лук"янівці немає примірочної

— Купую спідню білизну тільки в магазинах "Сілайн-Атлантік", — каже киянка Ганна Нагіна, 29 років. — Там усе натуральне, є цікаві моделі й кольори. Та й ціна приємна, демократична.

Ганна зазвичай відвідує магазин на столичній вул. Довнар-Запольського, 17, що біля метро Лук"янівська. На відміну від інших магазинів мережі там найчастіше бувають акційні моделі, зі знижкою.

— Щоправда, в магазині немає примірочної, тож бюсти купувати незручно, — вважає жінка. — Якщо хочу щось приміряти, приходжу з подругою, щоб вона мене прикрила, чи з самого ранку — коли немає покупців.

Моделі, що продаються зі знижкою, складені в залізні контейнери. За 3 грн можна купити білі стрінги та класичні трусики зі сріблястим логотипом "Сілайн". Сині та червоні, пошиті шортиками, продають за 14 грн. Із нових моделей за 25 грн пропонують трикотажні вироби, верх яких оздоблений подвійним мереживом. За 48 грн у тон до таких можна придбати майку на бретелях.

Зараз ви читаєте новину «У магазині "Сілайн" на Лук"янівці немає примірочної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути