пʼятниця, 05 жовтня 2007 15:42

У магазині "Наше" розпродають блузки із "заламаними" комірами

На третьому поверсі столичного торгового центру "Олімпійський", у магазині дизайнерського одягу "Наше", колекцію київського дизайнера Андре Тана, 24 роки, продають зі знижкою 70%.

— У колекції Тана є незвичні сорочки, блузки та піджаки, — каже продавецьконсультант магазину Каріна Оганесова, 22 роки. — Вони із "заламаними" назад воротами.

Жінка дістає з вішалки й показує одну з таких моделей. Блузка пошита з чорного шовку. Спереду зроблені декоративні виточки. По лінії талії — пасок. Його можна зав"язати ззаду або збоку.

— А комір, подивіться, як зроблений, — показує Оганесова. — Він видовжений та приспущений на спині.

Якщо дивитися на блузу ззаду, здається, що комір блузки сильно відгорнули донизу — аж видно дизайнерський ярличок. Але широка горловина спадає акуратною глибокою складкою. Спереду виріб не стягує, бо рукав теж пошитий специфічно — внутрішня частина вдвічі ширша за зовнішню.

Блузка із знижкою коштує 1170 грн. Раніше її продавали за 3900 грн. Осінній піджак із "заламаним" комірцем нині продають за 1600 грн.

Зараз ви читаєте новину «У магазині "Наше" розпродають блузки із "заламаними" комірами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі