неділя, 11 березня 2007 15:27

У Києві з"явився одяг американських реперів

Два тижні на вулиці Артема, 79 у Києві працює магазин одягу  для любителів репу "Кінг рінг бутік". Відкрив його білоруський музикант Сєрьога. Перша презентація одягу пройшла під танець стриптизерок. У вітрині магазину власник залишив свої нові диски та пляшку шампанського за $1 тис. Пообіцяв розпити її, коли заробить свій перший мільйон від продажу вбрання.

— "Кінг рінг бутік" єдине місце в Україні, де продається одяг марки "рокавер" (rocawear), — каже високий, одягнений під репера продавець. — Є чоловіча й жіноча лінії, усі розміри. Крім того, пропонуємо реперські аксесуари.

Широкий шкіряний ремінь із тисненим профілем Боба Марлі на пряжці коштує в бутику 250 грн. Ремінь із "рокаверівською" пряжкою — 300 грн. Масивні ланцюги, стилізовані під платину й срібло, з кулонами у формі долара, продають за 200 грн. Вартість кепок — 250 грн.

— Звичайні реперські джинси коштують у нас 600 грн. Їх підберемо для кожного, бо справжні репери завжди носять штани на два розміри більші, — пояснює продавець.

У бутику представлена жіноча колекція. Червона бавовняна футболка від "рокавер" коштує 350 грн. За таку ж ціну можна знайти короткі шорти, топи та яскраві літні спідниці. Чорний зі срібними блискітками костюм реперки обійдеться приблизно в 1 тис. грн. Окрім того, у жіночому відділі є одяг модної в Європі молодіжної марки "Зара". Досі в Києві його було важко знайти. Весняна куртка від "Зара" з вітрини бутику коштує 950 грн.

Зараз ви читаєте новину «У Києві з"явився одяг американських реперів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі