середа, 20 лютого 2008 15:35

У Києві відкрився новий магазин жіночого одягу

15 лютого на столичній вулиці Мельникова, поблизу метро Лук"янівська, відкрився магазин жіночого одягу "Місбурґ". Там продають турецькі вироби шести торгових марок. Є спортивне, трикотажне, щоденне і вечірнє вбрання. Товар поповнюватиметься декілька разів на тиждень.

У понеділок увечері в магазині черга до примірочних. Жінки тримають по три-п"ять речей. Киянка Алла, 27 років, приміряє три строкаті сукні до коліна. За 175 грн купує модель, в якій поєднані фіолетові, сірі та тигрові відтінки. До сукні у сріблястий яскраво-червоний паперовий пакет продавець кладе плічка.

— Люблю різнокольорові сукні, — Алла бере пакунок. — Одягатиму її на вихід.

— Ціни у нас помірні, — розповідає адміністратор крамниці Людмила Осауленко. — Найбільше маємо суконь і трикотажних виробів. Жінкам подобаються широкі трикотажні брюки червоного кольору. Вони пошиті у східному стилі, коштують 115 гривень.

Спортивні чорні, білі, червоні, зелені, коричневі котонові брюки продають по 105 грн. Поряд зі спортивним одягом висить коротка бежева трикотажна спідниця за 105 грн. На її ґудзиках — емблема, схожа на адідасівську. До спідниці пропонують піджак за 125 грн.

Зараз ви читаєте новину «У Києві відкрився новий магазин жіночого одягу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі