четвер, 23 вересня 2010 01:32

Тостер зробили у вигляді кондиціонера

Автор: фото з сайта www.nuinu.su
  Тостер-принтер розробили в Китаї. Прилад смажить хліб і малює на ньому різні картинки
Тостер-принтер розробили в Китаї. Прилад смажить хліб і малює на ньому різні картинки

Китаєць Сунг Бей Чанга створив для конкурсу шведської компанії "Електролюкс" перший у світі тостер-принтер. Прилад підключається до комп"ютера і може скачувати з інтернету інформацію. Коли ж у нього закладають хліб — починає його смажити. При цьому на скибці  висмалює заданий малюнок.

— На хліб можна переносити різні символи, фотографії, писати тексти, — каже Сунг Бей Чанга. — У прилад вбудовані модулі, які нагріваються і крутяться. Вони задають відтінки, тому можна малювати навіть із тінями. Коли тостери почнуть випускати, не знаю. Поки що ми удосконалюємо винахід. Хочу, аби зображення було ще чіткішим.

Фірма "Делонгі" поєднала тостер із радіо. Корпус виготовлений у стилі ретро. Працює прилад на електриці. Людина може одночасно смажити грінки і слухати новини. У подібний  пристрій вмонтували міні-пічку. У ній можна смажити чи варити яйця, пекти кекси. Такий випускає фірма "Тефаль".

Англійська майстерня "Тіпоттері" в Йоркширі поєднала тостер із чайником. У керамічний чайник, який вручну виготовляють гончарі, вмонтували прилад на дві скибки хліба. Посуд розписаний у різних стилях і кольорах. Здебільшого його продають, як сувенір. Найдешевший — 50 євро. Замовляють через інтернет.

Дизайнери вигадали також тостер у вигляді дефібрилятора — медичного апарату, яким лікарі запускають серце після його зупинки. Також у вигляді настінного кондиціонера, з якого вилазять грінки. Створили й пристрій у корпусі відеоплеєра. Хліб у нього закладають замість відеокасети.

Дорогі гламурні тостери придумує американський дизайнер Рассел Гоббс. Він прикрашає прилади кристалами Сваровські. На один пристрій іде приблизно 200 камінців. Коштує такий тостер від $300.

Зараз ви читаєте новину «Тостер зробили у вигляді кондиціонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі