середа, 02 квітня 2008 17:55

Термобілизну продають за півціни

На столичній вул. Глибочицькій, 53 у магазині спортивного одягу "Екстрем стайл" зі знижкою 30% та 50% розпродують зимові куртки, комбінезони та светри.

— У такому одязі зручно їздити у зимові походи, — розказує продавець-консультант магазину. — Він не промокає, не продувається вітром, повторює форму тіла. До того ж неважкий. Ціна на всю колекцію без знижок близько тисячі гривень.

Посеред закладу стоять два стелажі з жіночою та чоловічою термобілизною австрійської фірми "Одло". Цей товар розпродують за півціни.

— Термобілизна захищає тіло від поту та вологи, — пояснює продавець. — Для спортсменів необхідно підтримувати постійну температуру тіла.

Фірма "Одло" пропонує чотири види спортивних трико. Одяг із позначкою "лайт"  добре поглинає вологу. Ярличок "варм" означає: зберігає тепло тіла, коли зовні холодно. Супертепла "ікс-варм" — білизна для сильних морозів.

— Маємо ще костюми з активними волокнами "ефект". Вони вбирають піт і запобігають неприємному запаху. Ці волокна не дають бактеріям розмножуватися, — пояснює жінка.

Комплекти жіночої та чоловічої білизни продають по 310–390 грн.

Зараз ви читаєте новину «Термобілизну продають за півціни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі