неділя, 25 лютого 2007 14:50

Теплий одяг продають зі знижкою 70 відсотків

Осінній та зимовий одяг іспанського бренду "Манго" розпродують у магазині на столичному Хрещатику. Знижка — 70%. Вельветові штани або стрейчеві джинси різних розмірів та моделей уцінили до 94 грн. Бавовняні туніки — до 60 грн, вовняні накидки — до 90 грн.

Кашемірові пальто висять на другому поверсі крамниці. Зі знижкою їхня ціна — 208 грн. Довгі прямі куртки на синтепоні коштують 160 грн. Така ж ціна на синтепонові куртки в магазинах "Джункер" і "Каліоппе" на Хрещатику. Найдешевша річ — футболка з довгими рукавами від "Каліоппе" за 20 грн.

У сусідній крамниці "Кастро" вовняні светри подешевшали на 150 грн — до 99 грн. По 39 грн пропонують зимові шарфи. Магазини "Кастро" та "Каліоппе" обіцяють продовжити розпродаж до середини березня.

На другому поверсі магазину "Бенеттон" висить одяг зі знижкою 70%. Пуховики та жилетки розпродують по 200 грн. На перший поверх завезли нову колекцію.

Знижки є і в Центральному універмазі. Трикотажну кофтину можна купити за 70 грн, жакет українського виробництва — за 100 грн і дорожче. Тонка блуза з рюшами ділового фасону від приватного підприємства "СТМ" коштує 67 грн.

Зараз ви читаєте новину «Теплий одяг продають зі знижкою 70 відсотків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі