середа, 26 вересня 2007 17:45

Телевізор зроблений у формі футбольного м"яча

Автор: фото: Наталія ЛАСА
  Євген Бадей зі столичного магазину ”Новостар” налаштовує телевізор тайванської фірми ”ХеннСтар”. Телевізори-м’які іграшки там продають по 450 доларів. Товари зі спортивної серії удвічі дорожчі
Євген Бадей зі столичного магазину ”Новостар” налаштовує телевізор тайванської фірми ”ХеннСтар”. Телевізори-м’які іграшки там продають по 450 доларів. Товари зі спортивної серії удвічі дорожчі

— Найчастіше їх купують у дитячі кімнати та на подарунки, — дістає з вітрини невеликий блакитний телевізор-слоненя керівник відділу продажів столичного магазину "Новостар" Євген Бадей, 25 років. — У цій серії є 40 найменувань товару, у нас можна купити 26. У виробників замовляємо  найпопулярніші.

Чоловік ставить слоненя на столик, підключає до нього DVD-плеєр. На дотик телевізор не відрізняється від м"якої іграшки. Його можна посмикати за вуха, хвоста чи хобота. Виріб тримається на чотирьох ніжках, обшитих блакитною тканиною з поролоном. "Костюм" із телевізора можна зняти, щоб випрати.

Всередині іграшкової оболонки 9,6-дюймовий рідкокристалічний монітор тайванської фірми "ХеннСтар". Його випустили три роки тому. Телевізори цієї серії невеликі. Найбільша діагональ 15 дюймів.

Для дітей пропонують телевізори у формі слоненят, жирафів, овець, собак, мавп та пожежних автівок. Є екрани для спортивних фанів. Зроблені вони у формі футбольного, баскетбольного та бейсбольного м"ячів. Корпус обшитий натуральною шкірою.

— Думаю, ближче до Євро-2012 "футбольні м"ячі" стануть популярні, — прогнозує Бадей. Для любителів ретро є кілька моделей у дереві. Ще один телевізор зроблений у вигляді яблука, а поряд у каталозі продукції можна зустріти монітор — пакет картоплі фрі. Картинка на екрані яскрава та чітка. Але в настройках ні української, ні російської мов нема. Та налаштувати телевізор просто. Кнопок на корпусі чотири — мережа, канали, гучність та меню. Магазин надає річну гарантію та безкоштовно доставляє замовлення по Києву.

Зараз ви читаєте новину «Телевізор зроблений у формі футбольного м"яча». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі