понеділок, 17 червня 2013 06:00

Сушку з "Дачника-4" замочують у воді

28-річна Галина Прокопів із міста Старий Самбір Львівської області на початку червня замовила на інтернет-сайті t-klio.dp.ua сушарку "Дачник-4". Її привезли за три дні.

— Із села свекруха передала два відра полуниці, — згадує жінка. — З одного зварила варення, що робити з другим — не знала. З'їсти несила, викинути — шкода. Запитала сусідку. Та позичила мені свою сушарку "Дачник-4". Нею користується два роки. Чоловік купив, коли дитину народила. Усі овочі й фрукти нею сушить, зимою малому супчики й компоти варить.

За кілька днів Галина замовила й собі сушарку на сайті t-klio.dp.ua. Це єдиний постачальник "Дачника-4" в Україні, працює 10 років. Сушильна шафа має металевий корпус, чотири піддони. Прилад споживає 0,4 кВт енергії, важить 10 кг, заввишки 60 см. Коли працює, стіни зовні не нагріваються. Діти їх торкаються, сушарку можна ставити впритул до меблів.

— Уже насушила на зиму суниць. Далі підуть кабачки, баклажани, яблука, груші, персики, гриби, — припускає господиня. — У сушених продуктах зберігаються всі вітаміни та корисні мікроелементи. Сушку замочив у воді — і вона стає, наче щойно з городу.

На сайті t-klio.dp.ua жінка також дізналася про біопрепарат "Санекс Біо Дрен". Каже, давно шукала засіб, що вичистив би ванну й не викликав алергії.

— У моїй сім'ї шестеро людей, я постійно на кухні. Каналізація забивається ледь не щодня, — говорить. — А це залила препарат у ванну й умивальники — і проблем немає. Усе пробиває, знищує неприємні запахи.

Зараз ви читаєте новину «Сушку з "Дачника-4" замочують у воді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі