четвер, 12 серпня 2021 05:06

Сушарка "Січ" у серпні коштує на 500 гривень дешевше

Інфрачервона сушарка "Січ", в якій заготовляють фрукти, ягоди, овочі та багато іншого, доволі дорога. Адже кожна якісна річ не коштує дешево. Зате приносить багато користі споживачам. Наприклад, із цим пристроєм велика родина відчує значну допомогу.

Господарі можуть бути впевнені, що придатний для сушіння грибів, ягід, овочів і фруктів прилад повністю окупиться. Адже його продуктивність доволі висока. Наприклад, яблук можна завантажити 7 кг. Заготівля на зиму з такою помічницею відбувається мінімум утричі швидше, що економить сили господині.

Завдяки інфрачервоному випромінюванню плоди зберігають смак, колір, вітаміни та біологічно активні речовини. Це основна відмінність від сушіння на сонці. Завдяки цьому компоти з таких фруктів узимку будуть смачні й корисні. Інфрачервоне випромінювання нешкідливе для довкілля й людини.

При замовленні у серпні клієнти отримають знижку 500 грн. Також у подарунок — 200-грамову упаковку біо­препарату ТМ "Санекс Septix" для очищення вигрібних ям. Продукти канадського виробництва дозволять забути про проблеми із септиком.

Сушарку можна замовити на сайті t-klio.dp.ua. За телефоном

0(96) 413 68 45 вас проконсультують і розкажуть про переваги та можливості приладу.

Зараз ви читаєте новину «Сушарка "Січ" у серпні коштує на 500 гривень дешевше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі