середа, 23 липня 2008 15:49

Сумку з малюнком Гапчинської продають за 4000 гривень

У галереї "Щастя", що на столичній вул. Михайлівській, 16, продають футболки й сумки із зображенням героїнь полотен Євгенії Гапчинської, 33 роки. Першою принтами-малюнками художниці оформила аксесуари торговельна марка "Вава".

На стінах приміщення висять картини. Попід стінкою викладено старовинні дерев"яні іграшки: ведмедики, пошиті із затертого до дірок плюшу, дерев"яні коники й колиски, ляльки із соломи і тканини та кубики. На полицях скляної шафи складено футболки білого кольору.

— Усі футболки жіночі, — каже консультант галереї. — Зараз розмірна сітка в асортименті не вся, маємо розміри "ес" та "ель". Але можемо замовити потрібний. Замовлення виконають протягом трьох діб.

На одній із футболок під написом "Я твоя конфетка" малюнок дівчинки, що приймає ванну. Під зображенням нареченої — напис "Я твоё счастье". До текстівки "Я красавица" намальовано дівчинку біля столика з косметикою. На спині футболок написано слово "Щастя".

— Кожна коштує 250 гривень, — говорить консультант галереї. — Можете замовити будь-яке зображення картини Євгенії Гапчинської з каталогу. За вашим вибором зробимо його на майці в кольорі чи однотонним.

Попід стінкою на ручках кушетки розвішано сумки із принтами картин художниці. Пошиті із лляної тканини залежно від розміру коштують 200–270 грн, оксамитової — 750–1500, шкіри — 4000 грн.

Зараз ви читаєте новину «Сумку з малюнком Гапчинської продають за 4000 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі