неділя, 19 серпня 2007 15:15

Спиртові рівні вмонтували у дриль

Автор: фото: Сергій БУРКОВСЬКИЙ
  Едуард Макаренко з ”Українського кріпильного союзу” показує ударний дриль ”Омакс”
Едуард Макаренко з ”Українського кріпильного союзу” показує ударний дриль ”Омакс”

В Україні почали продавати ударний електродриль "Омакс 04404" потужністю 600 Вт. Він має лазерний навідник і два спиртові рівні в додатковій ручці: вертикальний і горизонтальний.

Інструмент працює від електромережі. Ним можна свердлити бетонні й цегляні стіни. Дриль розрахований на свердла діаметром до 13 мм. Лазер дає точність наведення, а за допомогою рівнів можна контролювати кут нахилу інструмента під час роботи.

— Дриль роблять у Китаї на тому самому заводі, де й інструменти фірми "Бош", — розповідає Едуард Макаренко, 27 років, начальник відділу продажу електроінструменту компанії "Український кріпильний союз", яка торгує технікою "Омакс". — Американська компанія гарантує якість продукції.

У столичному представництві "Омаксу" на вул. Автозаводській, 2 дриль із двома рівнями коштує 141 грн. Тим, хто купив товару більш ніж на тисячу гривень, інструмент продають за оптовою ціною — на 10 грн дешевше.

Зараз ви читаєте новину «Спиртові рівні вмонтували у дриль ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі