пʼятниця, 26 жовтня 2007 18:12

Шкіряні куртки шиють із хутряними рукавами

  Модель дефілює в шубі, шапці, муфті та унтах із хутра ”Нафи”
Модель дефілює в шубі, шапці, муфті та унтах із хутра ”Нафи”

У столичному виставковому центрі "Альта експо" влаштували показ нових моделей верхнього зимового одягу. Представили вироби торгових марок "Майкл Корс", "Карл Лагерфельд", "Джульєн МакДональд", "Оскар де ла Рент" та "Джанфранко Феррі".

— Ми використовуємо технології, завдяки яким короткошерста норка виблискує, наче шовк або оксамит, — розповідає Тіна Джагрос, виконавчий директор Північноамериканської хутрової асоціації "Нафа", що постачає хутро виробникам одягу.

В "Альта експо" представили моделі з лисиці, рисі, вибіленого єнота, бобра та чорної норки. Відкрили показ манекенниці, одягнуті в чорно-білі шуби. Дизайнери поєднали вертикальні смужки чорного короткошерстого хутра із білим ворсом завдовжки  10–15 см. Шубки шиють із рукавами три чверті, розширеними донизу. До них пропонують червоні, золоті, білі та чорні рукавички до ліктя з мікрофібри та оксамиту. Кілька дівчат-моделей одягнули в болеро — шубки-"дзвіночки" довжиною до талії. Рукави звужені донизу. По лінії грудей та на спині — вишивка, оздоблена червоними та синіми камінцями.

На показі продемонстрували шубки, плащі та куртки спортивного крою. Вони виготовлені зі шкіри коричневого кольору або з імітацією під шкуру леопарда. Рукави, комірець та низ виробів оздоблені пишним хутром. На куртках нашиті великі кишені зі шкіри. До деяких моделей пропонують одягати хутряні муфти й унти до колін. Ворс на них — густий і довгий. Чорні шуби з короткого ворсу оздоблені по лінії канту, рукавів і горловини пишним рудим хутром.

В "Альта експо" також показали жакети, светри, плаття, шорти та купальники. Деякі моделі оздобили перфорованою шкірою, схожою на ажурне мереживо.

Зараз ви читаєте новину «Шкіряні куртки шиють із хутряними рукавами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі