четвер, 06 січня 2011 04:30

Шкарпетки з підігрівом живляться від батарейки

Автор: фото: Ольга Денис
  Киянка Софія Денис сидить на килимі з підігрівом
Киянка Софія Денис сидить на килимі з підігрівом

— Взимку почали масово купувати матраци та ковдри з підігрівом, — каже 27-річний Анатолій Федько, продавець інтернет-магазину. — Вони добре зігрівають, розслабляють, покращують сон. Часто купують їх для дачі.

Ковдри не б'ються струмом, мають термодатчик, який вимикає їх, оберігаючи від перегріву. Комфортна температура для сну — 38°С.

— Дешевші ковдри виготовлені з поліаміду, дорожчі — з флісу та бавовни. І ті, й ті легко складаються. За ніч споживають електрики на 10 копійок. Ковдру можна прати у машинці при температурі 40 градусів. Вимкнутою, звичайно. Можна також помити її щіткою.

Матрац з підігрівом кладуть поверх звичайного. Застилають бавовняним простирадлом. Коштує він, як і ковдра, — від 200 грн. Удвічі дорожче обійдеться грілка для ніг з підігрівом.

— Грілка нагадує один великий валянок. В середині має флісовий чохол, зверху обшита бавовняною тканиною. У ній можна грітися, не включаючи в розетку. Деякі грілки мають функцію масажу.

В інтернет-магазині продають також шкарпетки з підігрівом. Вартість — 154 грн. У складі — 36% вовни. Шкарпетки можна прати.

— Живляться вони від D-батарейки, що працює до 6 годин. А для рук виготовили рукавички з підігрівом. У спеціальній кишені зберігається акумулятор, заряжається від розетки. Зберігає тепло протягом 6 годин. Ціна таких рукавиць — від півтори тисячі гривень.

Зараз ви читаєте новину «Шкарпетки з підігрівом живляться від батарейки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі