вівторок, 27 лютого 2007 14:25

Прихід сантехніка обійшовся в 500 гривень

Місяць тому київська сім"я Прокопенків із Відрадного залишилася без води, унітаза та змійовика. Це сталося після приходу сантехніка. Родина живе на третьому поверсі. Трубу прорвало в перекритті між третім і другим. Вода заливала квартири внизу.

— У нас було сухо та чисто, — розповідає Сергій Прокопенко, 54 роки. — Ми нічого не підозрювали. А в суботу зранку зникла вода. Сусідка з першого поверху, нікого не попереджаючи, перекрила вентиль.

Прокопенки сиділи без води аж до вівторка. Воду для їжі купували в супермаркеті. Витратили близько 30 грн. А за "технічною" ходили до бювета — по півгодини витрачали на дорогу.

У вівторок прийшов жеківський сантехнік Андрій. Почав довбати перекриття, щоб з"ясувати, звідки тече вода. І випадково розбив унітаз. Увечері він приніс сірий, непривабливий — новий. Сказав, що ні прокладок, ні цементу в нього немає. Встановить, коли сім"я купить усе необхідне. "Дрібниці" обійшлись у 100 грн.

— Потім цей грамотій знайшов тріщину в трубі опалення й вирішив полагодити. Відрізав сушилку для рушників. Ні з ким не порадився, відпиляв трубу й поставив заглушку. Добре хоч включив воду, — каже Сергій Іванович.

Старий змійовик назад поставити не можна було, за нову сушилку довелося викласти 400 грн. Потім тиждень Прокопенки не могли знайти Андрія, аби встановив сантехніку. Воду в унітазі зливали відром. Без опалення у ванній було холодно — тягло з дірки у стіні.

— Нарешті сантехнік установив унітаз. Але за 15 хвилин я помітив у туалеті величезну калюжу. Довелося знову його видзвонювати. Прийшов аж через чотири години. Зрештою полагодив усе остаточно, — розповідає господар.

Сушилку для рушників Прокопенки встановлювали самотужки. Сантехніка запросили лише під"єднати його до труби. Щоправда, через те що в сусідки грошей на новий змійовик немає, сім"я півтора місяця без тепла у ванній.

Зараз ви читаєте новину «Прихід сантехніка обійшовся в 500 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі