пʼятниця, 09 листопада 2007 16:52

Почали продавати одяг з останньої колекції Каваллі

Автор: фото: REUTERS/Christian Charisius
  8 листопада в Гамбурзі (Німеччина) почали продавати одяг із колекції Роберто Каваллі ”Весна-Літо 2008”. Моделі демонстрували костюми перед магазином мережі ”H&M”
8 листопада в Гамбурзі (Німеччина) почали продавати одяг із колекції Роберто Каваллі ”Весна-Літо 2008”. Моделі демонстрували костюми перед магазином мережі ”H&M”

У четвер, 8 листопада, у фірмових магазинах "Роберто Каваллі" в усьому світі почали продавати одяг з останньої колекції італійського модельєра — "Весна-Літо 2008". Після показу на Міланському тижні моди критики назвали її жіночною, витонченою, сексуальною й неперевершеною.

— Я обожнюю жінок, усіх жінок, і вони мені відповідають тим самим, — каже 67-річний Роберто Каваллі. — Заради них я живу і лише їм присвячую свої колекції, — тулиться до дружини, екс-міс Всесвіт 48-річної Єви Дюрінґер.

На створення останньої колекції дизайнера надихали романтичні заходи сонця на морському узбережжі, де любить відпочивати подружжя. Тому в одязі переважають жовтий, чорний та золотавий кольори.

Нещодавно майстер створив для дружини сонцезахисні окуляри з написом "Єва" на дужці. Він планує виготовити ексклюзивні годинник, взуття й інші аксесуари для дамського гардеробу. Так Каваллі розважає дружину, яка допомагає йому в роботі та організації показів. Подружжя виховує трьох дітей.

У Києві, в Пасажі, на вул. Хрещатик, 15, розташований єдиний в Україні фірмовий магазин "Роберто Каваллі".

— З минулого сезону у нас лишилися сукні, блузи і спідниці з єгипетськими мотивами, — каже консультант-продавець магазину. — Нова колекція надійде протягом тижня.

Коштує одяг у столичному магазині від 950 до 69 100 грн, взуття 2900–8850 грн, аксесуари — 1200–13 050 грн.

Минулого сезону при оздобленні суконь, блузок та брюк дизайнер використовував багато картинок із "леопардовими" малюнками. А у цьогорічній колекції більшість одягу пошито з плямистих тканин. Каваллі звернувся також до традиційних орнаменів африканського племені Масай. Є браслети великих розмірів та аплікації з пір"я. Низ леопардових суконь пошито з легкого шифону. Спідниці — багатоярусні. Рюшами оздоблені рукава та лінія декольте. У європейських магазинах до спідниць продають капронові колготи та білизну з хижим візерунком.

Одяг від "Каваллі" носять Мадонна, Салма Хайєк, Дженніфер Лопес, Памела Андерсон, Стінґ, Джон Бон Джові, Ленні Кравітц.

Зараз ви читаєте новину «Почали продавати одяг з останньої колекції Каваллі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі