неділя, 26 серпня 2007 14:41

Підробні пилочки зроблені з гіршої сталі

Представництво компанії "Бош" в Україні виявило на київських базарах підробку їхніх пилочок для металу Т118А для лобзика. Набір із п"яти підробних інструментів на базарі коштує 11 грн. Оригінальні — 27 грн.

— Відрізнити підробку справді важко, — каже Іван Сабодир, 29 років, менеджер компанії "Будпостач", офіційного продавця електроінструментів "Бош". — Різницю можна побачити, тільки порівнюючи дві упаковки. Оригінальна повністю сіра, а у підробок верхня і нижня частинки — білі. Заводська упаковка має віконце біля п"ятої пилочки, якщо рахувати зліва, а кустарна — навпроти першої.

Відомо про підробки лише одного виду пилочок. "Бош" робить їх багато — для металу і для дерева. У компанії кажуть, що підробні пилочки тестували на заводі у Швейцарії. Вони швидко ламаються, бо зроблені з високовуглецевої сталі. Німці ж виготовляють зі сталі, яка добре ріже метал при високій температурі.

Де роблять кустарні пилочки, невідомо. У представництві "Бош" рекомендують купувати інструмент у офіційних дилерів.

Зараз ви читаєте новину «Підробні пилочки зроблені з гіршої сталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі