пʼятниця, 07 вересня 2007 14:45

Парфуми "Шанель N5" пахнутимуть по-новому

Французький Дім моди "Шанель" цього року вирішив зробити нову версію парфумів "Шанель N5".

Колись пишний жасмин, рожеві троянди, маслянисті квіти іланг-ілангу з далеких африканських островів, змішані з ароматом рому з Південної Америки, ваніль, сандалове дерево зібрані в найвідомішому парфумі "Шанель N5", пише журнал "Веніті Фер".

Цей аромат одразу підкорив Париж, а потім і решту світу. Коли у Мерилін Монро питали, в чому вона лягає спати, жінка відповідала: "У двох-трьох краплях "Шанель N5". Ці парфуми, створені у 1920-х, популярні досі.

Нині, вважають директори Дому "Шанель", час вдихнути в аромат нове життя. Скоро в магазинах по всьому світу продаватимуть нові парфуми "N5 О Прем"єр". Парфумер цього Дому моди Жак Польж розповідає, що намагався додати класичному аромату сучасного шарму.

— У парфум ми додамо молодіжні нотки апельсинової квітки, масла неролі та екстракт троянд сорту дамаск із Туреччини, — каже Польж. — Вони мають свіжіший аромат, ніж медові троянди Провансу.

Зараз ви читаєте новину «Парфуми "Шанель N5" пахнутимуть по-новому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі