вівторок, 10 квітня 2007 10:00

Папа носить Prada: Бенедикт XVI виявився модником

Папа Бенедикт XVI за два роки свого перебування у Ватикані став першою і поки єдиною іконою стилю 21 століття в світі духівництва. Про стиль Папи заговорили на повний голос після того, як минулого року він взув до літургійного вбрання з золотої мерехтливої парчі яскраво-червоні черевики Prada.

Якщо, будучи кардиналом, Бенедикт носив виключно чорний колір, то зараз його можна побачити в чудовому пурпурно-червоному вбранні, в сутанах з вишуканими золотими застібками і камілавках із хутряним оздобленням, яким позаздрили б провідні дизайнери моди. Він зігріває руки в хутряних муфтах і надає перевагу простим кардинальським головним уборам екстравагантні. Під час літнього відпочинку в горах понтифіка помітили в білій бейсболці, а під час одного державного візиту він справив враження на присутніх, з"явившись в ковпаку Санта-Клауса, облямованому хутром. Коли ж під час офіційних аудієнцій яскраво світило сонце, він з"явився перед публікою в дзеркальних окулярах від Gucci, повідомляється на сайті Inopressa.

Зараз ви читаєте новину «Папа носить Prada: Бенедикт XVI виявився модником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі