четвер, 26 квітня 2007 18:34

Один пульт підходить до усієї домашньої техніки

У 30-річного киянина Юрія Мордюкова вийшов з ладу пульт до телевізора "Філіпс". Спершу чоловік думав купити такий самий на столичному радіоринку. Шукав годину, розпитував продавців. Виявилося, що знайти "рідний" пульт до цієї моделі "Філіпса" важко, бо телевізору сім років.

— Тут я згадав, що чоловік моєї сестри, Сергій, кілька років тому купував універсальний пульт на ринку "Юність", — розповідає Юрій. — Цей пульт можна запрограмувати під будь-який телевізор, навіть старий.

На "Юності" продають кілька універсальних пультів. Найдешевший фірми "МАК МАХім" коштує 50 грн.

— Такий пульт підходить до більшості телевізорів, відеомагнітофонів, магнітол і DVD-програвачів різних виробників, — розповідає продавець Ігор. — В інструкції близько 30 сторінок займає перелік моделей, а поряд вказується код, який слід набрати на пульті.

На один такий пульт можна запрограмувати практично всю домашню техніку, прилади різних виробників. Хоч Ігор каже, що нові DVD-програвачі не завжди програмуються на дешевий універсальний пульт. Для них краще купувати пристрій за 220 грн.

Буває, що телевізор або відеомагнітофон перестає слухатися пульта. Тоді продавець радить витягти батарейки на якийсь час. Поставити їх на місце і ввести код знову.

На універсальний пульт на "Юності" дають кілька днів гарантій. Якщо прилади не вдасться запрограмувати, пульт можна поміняти.

Зараз ви читаєте новину «Один пульт підходить до усієї домашньої техніки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі