неділя, 15 липня 2007 17:38

Новий лінолеум має розрівнятися

Лінолеум на кухні киянка Галина Коваленко, 36 років, перестелила два місяці тому. Старе покриття протерлося. На кухню завширшки 1,5 м жінка взяла суцільний шматок.

Лінолеум купила в магазині "Декор-сервіс" на столичному бульварі Лепсе. Залишки там продають зі знижкою 20–50%. А Галині було потрібно 2,5 м. Шматок, який сподобався малюнком, був на метр довшим. Зате не забракне, вирішила Галина. За весь рулон заплатила 70 грн. Стільки ж коштують 2 кв. м за повною ціною.

— Сусідка порадила перед укладкою розстелити покриття на день-два, щоб розрівнялося,— розповідає Галина.— Якщо покриття покласти одразу, з часом по ньому  підуть брижі. Доведеться міняти знову.

Разом із чоловіком розстелили лінолеум лише наступного дня. Відміряли потрібний розмір і зробили надрізи в місцях, де мають бути батарея і газова плита. За два дні поклеїли.

— Використовували клей ПВА,— розповідає Галина.— Півлиста відгорнули, промастили там клеєм. Потім приклеювали, розмотуючи лінолеум по 15—20 сантиметрів. Поступово накладали на промащену підлогу і ганчірками притискали на долівки, виганяючи пухирі з повітрям. Схопилося швидко. Зранку вже можна було ходити.

Зараз ви читаєте новину «Новий лінолеум має розрівнятися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі