вівторок, 19 серпня 2008 14:59

Нетбук "Ейсер" не має дисковода

Минулого тижня в столичних салонах "Юнітрейд" і гіпермаркетах електроніки "City.com" почали продавати тайванський нетбук "Ейсер Аспір Ван". Прилад використовують як дорожній лептоп. Тому він важить менше ніж кілограм.

"Ейсер Аспір Ван" має 8,9-дюймовий екран, оперативну пам"ять на 512 Мб і виносний SSD-накопичувач на 8 Гб. Об"єм пам"яті можна збільшити, якщо встановити потужнішу картку.

Міні-лептоп можна підключити до Інтернету через бездротову мережу Wi-Fi, дротову мережу або 3G-модем-флеш. Новинка має вбудовану камеру для проведення веб-конференцій. Дисковода в нетбукові немає. Для запису дисків потрібно підключати виносну систему.

— "Ейсер Аспір Ван" продають із встановленою операційною системою Лінукс, — розповідає керівник департаменту комп"ютерної техніки холдингу "Юнітрейд-Груп" Марина Каменчук, 26 років. — У нетбукові стоїть веб-браузер, поштовий клієнт, офісний пакет програм. У наших мережах "Ейсер Аспір Ван" коштує 2299 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Нетбук "Ейсер" не має дисковода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі