вівторок, 17 квітня 2007 15:37

Наталя Степанова зробила комод зі старих валіз

— Чотири роки тому подруга заходилася робити ремонт і збиралася викинути на смітник кілька старих валіз. Вони виявилися старовинними — батько подруги привіз із Німеччини, з фронту. Я їх тоді забрала, — розповідає 38-річна киянка Наталя Степанова. — Поставила валізи одна на одну. Кожну розмалювала — яку в східному, яку в середньовічному стилі. Вийшов оригінальний комод.

Відтоді Наталя Степанова захопилася оновленням старих речей.

— Останній чемодан для комоду знайшла на смітнику кілька тижнів тому. Обтягла його тканиною і мереживом, намалювала квіти. А то була зробила трюмо: низ — металеві ніжки від швейної машинки "Зінґер", а зверху — валіза. Всередину поскладала речі, закрила — тепер пилом не припадають.

Ще у Степанової є стільці, яким понад 50 років. Вона їх пофарбувала чорною фарбою й оздобила спинки дитячими малюнками. Матеріали майстриня знаходить на блошиних ринках та секонд-хендах. Розмальовує акриловими фарбами.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Степанова зробила комод зі старих валіз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі