пʼятниця, 21 вересня 2007 14:55

На Житньому ринку продають котон "під шкіру"

До магазину швейної фабрики "СТМ" на другому поверсі Житнього ринку завезли котонові вироби "під шкіру".

— Осіння колекція з"явилася нещодавно. Та вже розкупили майже половину. Із новинок маємо вироби з котону, — розказує Людмила Королевська, 53 роки, продавщиця магазину. — Нова розробка наших дизайнерів — котон виглядає як шкіра. Його поверхня — матова.

Продавець знімає з вішалки пальто кольору мокрого асфальту завдовжки до коліна. По обидва боки пришиті великі накладні кишені. Застібається на круглі металеві ґудзики. Є моделі коричнево-земляного та приглушено-зеленого кольорів. Коштують 372 грн.

— Пальто знизу пошито трапецією, — каже Королевська. — Це дуже вигідна модель для жінок, які хочуть підкреслити стегна й талію. Тканина  цупка, та й підкладка хороша. Тож вітер не продуватиме. Для дівчат маємо куртки завдовжки до стегна за 300 гривень, жакети за 294. Кольори такі самі. Спідниці завдовжки до коліна з цієї ж тканини можна купити за 150 гривень.

Усі вироби з котону "під шкіру" можна прати в машинці. Тканина не зіпсується й не втратить вигляду.

— Також завезли костюми з вельвету, зроблені під велюр, — веде далі Королевська. — Піджачки приталені й застібаються на один ґудзик. Коштують 258 гривень.

Міні-спідниці з такої самої тканини в магазині продають за 132 грн, довгі й розширені внизу спідниці-годе — 156 грн, завдовжки нижче коліна, зі складками — за 162 грн.

Зараз ви читаєте новину «На Житньому ринку продають котон "під шкіру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі