середа, 16 січня 2008 15:19

На столичному Подолі відкрили магазин гарного настрою

На початку січня на вул. Межигірській, 9 у Києві відкрили двоповерховий магазин одягу "Небеса".

На першому поверсі магазину — стелажі з одягом. За словами продавця-консультанта Катерини Грищенюк, 22 роки, тут є турецькі товари та одяг від українських дизайнерів — Тетяни Карамболь та Андрія Ч.

— Андрій невідомий у столиці дизайнер. Живе в Чернівцях. Певно, що буква Ч означає назву міста. Його одяг користується шаленим попитом у покупців, бо він використовує у моделях елементи народної автентики, — розповідає Грищенюк.

Сарафани з колекції дизайнера виготовлені з грубої тканини на кшталт домотканої. Кофти рожевого кольору наче сплетені з тонкого мережива. Крій усіх виробів простий, але підібрана тканина робить речі вишуканими.

Перший стелаж при вході до зали завішаний сукнями і сарафанами. За 168 грн можна купити однотонний трикотажний светр-туніку довжиною до коліна. Блискуча класична сукня-олівець коштує 228. Плаття з цупкого трикотажу з коротким рукавом обійдеться у 178 грн. У магазині є зимові твідові сарафани.

— Маємо понад 15 фасонів різноманітних суконь. Брюки, шорти і джинси не продаємо. Власники магазину — чоловіки, — пояснює Грищенюк, — вони самі вибирають одяг для продажу і вважають, що светр на жіночу фігуру підібрати легше, ніж брюки. Новий товар привозять щотижня.

У другій залі висять светри, гольфи і блузки. Ціна від 79 грн. Кольорові плетені паски коштують від 28 грн.

— Власники привозять усі розміри, але в одному екземплярі. Тож навряд чи зустрінете ще когось в такому.

Продавець-консультант запрошує на другий поверх. Він призначений для відпочинку. Підлога застелена килимом із довгим ворсом. Куток заставлений яскравими подушками. На стіні висить книжкова полиця.

— Не бажаєте випити філіжанку кави або чаю? — питає Катерина. — Усе безкоштовно. Якщо хочете, можете лишитися на деякий час почитати книжку, — невеликий відпочинок протягом дня гарантовано підніме вам настрій! Це вже третій "Магазин гарного настрою" нашої мережі, — каже Грищенюк. — Один — "Амстердам" — на вулиці Горького, 3. Там продають одяг для дискотек та відпочинку. У "Пушкіні" на Пушкінській, 12а, більше офісних блузонів та суконь. Поруч із магазином усе всипано офісами, ось і товари вибирали для цих покупців, — пояснює Катерина. — Асортимент нашого магазину змішаний.

Стіни крамниці під стелею розписані малюнками — дівчатка катаються на хмарах, жіночі руки в яскравих перснях, велика кольорова риба.

— Це робота професійного художника, — говорить пордавець-консультант. — Простуваті на перший погляд малюнки, як і дитячий живопис, також добре піднімають настрій.

Зараз ви читаєте новину «На столичному Подолі відкрили магазин гарного настрою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі