середа, 11 червня 2008 14:39

На морі носитимуть квітчасті паски

Автор: фото: Наталя Рикунова
  Телеведуча Марися Горобець демонструє одяг у стилі сафарі. Дизайнер Віктор Черкаський озброїв моделей рушницями та вудками. В основі колекції — етнічні африканські мотиви
Телеведуча Марися Горобець демонструє одяг у стилі сафарі. Дизайнер Віктор Черкаський озброїв моделей рушницями та вудками. В основі колекції — етнічні африканські мотиви

Десять комплектів одягу для відпочинку показали десятеро дизайнерів на конкурсі круїзних колекцій "10х10". Він відбувся у столичному павільйоні "Альта Експо", що на Петрівці.

СМС-голосування визнало найкращою спільну колекцію бізнесмена Гарі Корогодського і дизайнерки Олени Іванової. Вони одягли жінок у плетені напівпрозорі сукні поверх купальників, а чоловіків — у яскраві сорочки.

Віктор Черкаський запропонував наряд у стилі сафарі. На шкіряні корсети й шорти він нашив квітчасті паски й рюші. На голову моделі одягли коркові шоломи.

Дизайнерка Оксана Форбаток каже, що на відпочинок треба брати легкі напівпрозорі чорно-білі сукенки. Шовкові міні-спідниці вона оздобила плетеними гачком пасками, блузи — плетеними ліфами.

Костянтин Пономарьов віддає перевагу літньому одягу з трикотажу: однотонні сукні-олівці оздоблені вирізами на стегнах або спині.

Голда Виноградська пошили романтичну колекцію для вечірнього відпочинку. До шовкових приталених суконь до п"ят вона радить одягати широкополі капелюшки. Їх прикрашають стрічки в тон. До комбінезона зі штанинами до колін насиченого кольору трави дизайнерка підібрала напівпрозорі блузи з комірцем-рюшею.

Найяскравіші відтінки використали у своїй колекції Тетяна та Володимир ВолСТан. Рожеві сукні пошили з рукавами-ліхтариками. Лимонні плаття підперезали квітчастими пасками.

— Вважаю, що найбільше відповідала темі круїзних колекцій перша — Віктора Черкаського, — говорить після показу модельєр чоловічого одягу Михайло Воронін, 69 років. — Однак глядачі вибрали іншу, шкода.

Зараз ви читаєте новину «На морі носитимуть квітчасті паски». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі