неділя, 10 червня 2007 14:39

На Лівобережній відкрили торговельний центр "Комод"

Біля столичної станції метро Лівобережна відкрився торгово-розважальний центр "Комод". Площа чотириповерхового комплексу — 14 тис. кв. м.

Перше, що відчувається при вході, — працюють кондиціонери. На цокольному поверсі — "Фуршет". Під скляною стелею — кінотеатр. На вітринах магазинів жіночого одягу таблички "Знижка 30%". Однак у крамниці французької марки "Наф-Наф" ціни не нижчі, ніж у їхньому бутику на Хрещатику. Найдешевша кофта коштує від 200 грн. Те саме в магазинах молодіжного одягу "Колінз" та "Мекс".

Бутики "Карло Пазоліні", "Крок-н-ролл", "Інтертоп", "Честер" пропонують взуття від 450 грн. Ще дорожче — французьке взуття та сумки поряд у крамничці "Мінеллі".

Британська марка "Маркс енд Спенсер" відкрила в "Комоді" перший український бутик. Там продають жіночий одяг. На вітринах різні пропозиції — від шльопанців і купальників до ділових суконь. Ціни — від 250 грн за літню кофту.

Для модниць у ТРЦ завезли одяг стамбульської марки "Поло Гараж", а також моделі з Данії від "Ін веа матінік", німецьке жіноче вбрання "Клоуз". Багато зручних повсякденних речей розмістила на вітринах російська марка "О"стін". Ділову сукню можна купити за 330 грн, сумку до неї — за 219 грн, футболки — від 80 грн.

Білизни в "Комоді" — три великі магазини: "Бюстьє", "Бікіні", "Вуменс Сікрет". Для чоловіків є крамниці класичного ділового одягу "Алессандро", "Донатто", бізнес-аксесуари "Атрібут".

— У "Комоді" ми продаємо речі за тою ціною, що й у "Метрограді". Однак вибір товарів тут найбільший у Києві, — зауважує продавщиця спортивного магазину італійської марки "Лотто". — Покупці будуть їздити, бо на кожному поверсі можна поїсти чи випити кави, подивитися кіно. Скоро без цього буде важко уявити покупки.

Зараз ви читаєте новину «На Лівобережній відкрили торговельний центр "Комод"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі