пʼятниця, 16 листопада 2007 16:37

На Хрещатику відкрили магазин для підлітків

Магазин 15-річної московської дизайнерки Кіри Пластініної відкрили на вул. Хрещатик, 13 у Києві. Наприкінці жовтня на показ колекції Кіри в Москві приїжджала американська актриса та продюсер Періс Хілтон, 26 років. Подейкують, що батько дівчинки, московський бізнесмен, заплатив за приїзд кінозірки $2 млн. В Україні магазин працює з минулого тижня.

Майже весь одяг, що продається в Києві, пошито з трикотажу. Стелажі завішані яскравими виробами. Праворуч на вішалках — рожеві осінні светри. Спереду застібаються на три великі ґудзики. Вільно спадають донизу, оголюючи живіт. Коштують 197 грн. Теплі вовняні джемпери рожевого й сірого кольорів пошиті з великою горизонтальною кишенею. Їх ціна — 340 грн.

Два стелажі завішані болоньєвими фіолетовими й жовтими сукнями (240 грн) і спідницями (180 грн).

— За покупку двох речей даруємо футболку, — пояснює продавець-консультант магазину, — оформлюємо 10-відсоткову дисконтну картку. — При третій покупці — знижка 15 відсотків.

Одяг розраховано на підлітків.

Зараз ви читаєте новину «На Хрещатику відкрили магазин для підлітків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі