вівторок, 20 лютого 2007 15:36

На бульварі Лесі Українки відкрили магазин кованих меблів

Салон "Кованих меблів та декору" відкрився на бул. Лесі Українки, 23. У магазині продають ковані ліжка, лавочки, нічні столики, обідні столи та стільці. На стелі підвішені люстри незвичних форм, наприклад, як Медуза Горгона. У магазині кажуть, що люстри підбирають за принципом — щоб схожих у Києві не було.

— Наш дизайнер змоделює меблі за потрібними розмірами і візерунками. До замовленого ліжка можна підібрати і матрац, і постіль, — розповідає заступник директора магазину Василь Залєвський, 29 років.

Він каже, що їхня фірма вперше випустила ковані меблі для офісу. Вони важкі, пересувати такі складно, однак виглядають вишукано. Столик обійдеться у 9,5 тис. грн, стілець — 1,8 тис., поличка для паперів — майже 4 тис., шафка — 8,5 тис. грн.

— У нас є більше тридцяти моделей флюгерів для даху з якісної міді та латуні. У Києві схожих виробів не знайдете. У середньому вони коштують 2 тис. грн.

Ковані вироби виготовляють на підприємстві під Черніговом.

Зараз ви читаєте новину «На бульварі Лесі Українки відкрили магазин кованих меблів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі