понеділок, 24 лютого 2020 05:05

Молоко з доїльного апарата приймають дорожче

— Рік користуюся доїльним апаратом, — говорить 50-річна Ірина Сіренко. — Різниця величезна. Щоб видоїти двох корів, витрачаю близько 30 хвилин, раніше — більше години. Можу щось робити паралельно. Поки доїться одна корова, готую іншу, годую.

Видоєне апаратом молоко купують охочіше й дорожче.

— Нещодавно придбала маслоробку, бо на базарі часто питають, чи не маю домашнього масла, — каже. — Двохсотграмові шматочки продаю по 42 ­гривні.

Купувати прилади жінка радить у компанії "Імпульс-Агро". Вони реалізовують лише продукцію власного виробництва, якість якої підтверджена державними стандартами. В "Імпульс-Агро" широкий вибір товарів: різноманітні доїльні апарати, сироварні, маслоробки, відра та бідони для молока, очищувачі води.

— Людям так вигідніше економити час та сили. Наприклад, жінки постійно скаржаться, що дуже втомлюються і болять руки, коли доять корів самостійно, — говорить Олексій Матвєєв, генеральний директор фірми "Імпульс-­Агро". — Апарати вже давно перестали бути привілеєм заможних. Коштують від 4,6 тисячі гривень. Випускають двох видів: із сухими й масляними насосами. Перші дешевші, але працюють гучніше, другі — навпаки. Вони неважкі, їх легко переносити й мити. Прості в користуванні. Привчати корову до такого способу не обов'язково. Одні кажуть, що спершу просто включали, щоби тварина звикала до звуку, інші одразу почали доїти. Апарати беруть і фермери, і селяни, в яких одна-дві корови. Також є для кіз, овець та коней.

Разом із доїльними апаратами виробники радять купувати маслоробку та сироварню.

— Сироварня — це багатофункціональна річ. У ній можна робити сир, пастеризувати молоко, соки, компоти. Вона підходить для всього, що треба вигрівати на водяній бані. Маслоробки збивають масло за 15–20 хвилин. Принцип роботи в усіх однаковий, відрізняються лише об'ємами.

Деталі за телефонами: 0(68) 387 67 89, 0(99) 306 06 87, 0(63) 578 23 96

Київ, вул. Центральна, 11а

Зараз ви читаєте новину «Молоко з доїльного апарата приймають дорожче». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі