неділя, 17 червня 2007 16:28

Модні весільні сукні з триметровими шлейфами

У Києві наречені одягають сукні з відкритими колінами та довгим шлейфом, пишні спідниці та французькі моделі зі складками на ліфі. Популярні кольори — від білого до капучино.

— З минулого року залишилися модними атлас, вишивка та квіти, сукні з корсетами і класичні шестиклинки, — розповідає Ганна Підгородня, 27 років, директор салону "Весільна мода" на столичному Печерську. Там продають сукні, які шиє салон. — Цього року нареченим подобаються моделі з відкритими колінами та довгий шлейф.

Деякі моделі ззаду мають застібку, щоб підколоти шлейф. Тканина рівномірно спадає, сукня виглядає пишнішою. У весільних салонах жартують, що шлейфи з"явилися, бо гостям набридло розглядати спини молодих на церемонії.

У "Весільній імперії" на вул. Льва Толстого дівчатам пропонують італійську колекцію — сукні з 3-метровими шлейфами. На них нашиті стрази, бантики, вишивка. А в "Інті" на Саксаганського є французькі сукні зі складками на ліфі.

— Наречені з областей вибирають пишні сукні, а з великих міст — строгі силуети в стилі Наташі Ростової, — пояснює 34-річна Вікторія, продавець-консультант салону весільної і вечірньої моди "Юнона", що біля палацу "Україна". — Нещодавно приїздили французи. Вони вибрали у нас за каталогом костюм для нареченого кольору шампань. А молодій — корсет та двоярусну спідницю. Нижня — кольору бордо, а поверх неї золота тканина. У Франції зараз це наймодніше поєднання.  

Українські наречені традиційно обирають білі сукні. На другому місці — колір шампанського, його ще називають айвері. На третьому за популярністю — масляний чи слонової кістки.

— Дівчатам раджу засмагнути перед весіллям, тоді біла сукня виглядатиме дуже гарно, — каже Валентина, консультант салону "Інфанта" на вул. Великій Васильківській. — Якщо молода не встигає на пляж або має бліду шкіру, краще взяти молочну сукню або кольору какао.


Скільки коштує весільне вбрання, грн


 Салон  Продаж, ціна від  Прокат на 3–5 днів Ціна за весь час прокату від
 "Весільна мода"  1500  300
 "Медовий місяць"  2000  1000
 "Інфанта"  2500  1000
 "Юнона"  2500  1500
 "Інта"  2750  1500
 "Весільна імперія"  3000  1000
Зараз ви читаєте новину «Модні весільні сукні з триметровими шлейфами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі