середа, 09 січня 2008 15:35

Між глядачами розіграють аудіосистему

Щодня на нижньому поверсі ТЦ "Глобус", що на столичному майдані Незалежності, відбувається п"ять вистав. У кімнаті із прозорого пластику актори розігрують сценки із життя родини, до якої прийшли гості. У кожній хтось із сім"ї показує друзям побутову техніку.

Таку акцію організувала компанія "Філіпс". В імпровізованій кімнаті виставлені останні новинки голландців: сокодавилка, комбайн, електрочайник, блендер, прасувальна система, пилосмок із прозорим пилозбірником, бритви та епілятори, цифрові бездротові навушники, портативний DVD-плеєр, радіотелефон, музичний центр, рідкокристалічний телевізор "Ауреа" з рамкою, що змінює кольори.

Поряд із обладнаною кімнатою працюють ресторани швидкого харчування. У вихідні всі столики заповнені, чимало родин приходять з дітьми: малеча з цікавістю зазирає в кімнату "Філіпса". Дорослі роздивляються техніку через скло, беруть буклети.

Киянин Віталій Базиленко, 29 років, прийшов до "Глобусу" роздрукувати з диску цифрові фотокарточки. Побачив виставу і зацікавився аудіосистемою із двома колонками — мікротеатром. На ньому слухають музику із CD або через USB-вихід підключають до системи МР3-плеєр. Є можливість під"єднати телевізор і дивитися фільми із дисків.

— Де можна купити такий центр? — запитує Віталій в акторів. Вони цього не знають. Чоловік каже, що шукав щось схоже перед Новим роком, та марно.

В останній день акції, 15 січня, о 19.00 між глядачами розіграють кілька предметів побутової техніки. Організатори кажуть, найімовірніше, серед них буде DVD-плеєр або мікротеатр. Можливо, для лотереї нададуть телевізор "Ауреа" за 25500 грн.

Вистави починаються о 12.00, відбуваються що дві години.

Зараз ви читаєте новину «Між глядачами розіграють аудіосистему». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі