середа, 09 січня 2008 15:37

Костюм-трійка від Кисленко коштує 535 гривень

У магазині "Модний квартал", що в торговельному центрі "Більшовик", почали розпродувати одяг від українських дизайнерів. При вході стоїть вказівник. Праворуч — вулиця київських майстрів Людмили Кисленко, Андре Тана, Віктора Анісімова та Діани Дорожкіної. Ліворуч — одяг від Олени Даць та Володимира Залевського. Далі — "Вулиці приємних цін". Там одяг продають зі знижкою 70%.

— На новорічні свята покупці не дуже звертають увагу на знижки, — говорить адміністраторка магазину Ольга Ганова, 20 років. — Жінки вибирають те, що їм подобається.

Ольга каже, охоче купують сукні та сарафани від Олени Даць. Їх продають без знижки. Двосторонній сарафан коштує 630 грн. Корсетна спідниця довжиною до литки від Залевського — 680.

— За 600 гривень можна купити акційний костюм-трійку від Кисленко, — веде далі Ольга Ганова. — Приталений жакет коштуватиме 245 гривень. Брюки 145. Спідниця до коліна теж 145 гривень. А сукня від Оксани Караванської або спідниця асиметричного крою від Залевсього обійдуться в 195 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Костюм-трійка від Кисленко коштує 535 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі