вівторок, 22 липня 2008 14:52

Кишеньковий принтер друкує за хвилину

Компанія "Полароїд" розробила кишеньковий принтер. На ньому друкують фотографії 5Х7,5 см. Знімки роблять мобільним телефоном і цифровим фотоапаратом. Принтер розмірами 12х7х23 см можна покласти в кишеню.

Картриджів у роботі з ним не потрібно. Для друку знімків використовують папір, виготовлений за технологією зінк. У його основі є фарба. Зображення з"являється, щойно принтер нагріває папір.

Для друку потрібна хвилина. Із телефона знімок можна надіслати на принтер через блютуз, а для друку із цифрового фотоапарата потрібен USB-дріт. Фотоапарат має підтримувати технологію "ПіктБрідж", яка дає змогу роздруковувати знімки без обробки на комп"ютері. Цю програму мають цифрові фотоапарати "Кенон", "Коніка", "Мінолта", "Соні", "Пентакс".

Кишеньковий принтер працює від літій-іонної батареї, хоча його можна підключити до мережі через адаптер. Заряду вистачає для друку 15 знімків.

За кордоном принтер коштує майже $150. Папір до нього — 10.

Зараз ви читаєте новину «Кишеньковий принтер друкує за хвилину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі