середа, 09 січня 2008 15:36

Із Німеччини привезуть одяг потрібного розміру

"Моя подруга Лєна принесла на роботу каталог одягу німецької фірми "Отто", — розповідає 26-річна киянка Світлана Циганова. — Вона часто замовляє одяг "усліпу".

Цю звичку має ще зі студентських часів, коли стажувалася в Німеччині. Вона жила у Бремені два роки. Та мені такий вид шопінгу не подобається. Я люблю походити між стелажами, помацати все, тричі поміряти й не факт, що й після цього куплю.

Та гортаючи принесений подругою каталог, Світлана побачила спортивні капці схожі на ті, що їй мама колись привезла із-за кордону.

— Звичайні білі "балетки", на тоненькій резиновій підошві. Носок у них ледь закритий. У дитинстві я такі заносила до дірки на великому пальці. Піддалася ностальгічним спогадам і замовила їх по пошті.

Жінка заповнила анкету на інтернет-сайті фірми "Отто". Ціни на товари там указані в євро. За доставку Світлана заплатила 20% від замовлення.

— Це сервісний збір за доставку з Німеччини, — каже Олена Сілько, 22 роки, продавчиня-консультант магазину. — 20 відсотків беремо за доставку одягу, взуття та аксесуарів. На інші товари для дому — 25–70 відсотків.

Замовлення оплачується після доставки. Товар точно привозять за місяць. Можуть доставити й швидше.

— Якщо одяг не підійде, його можна повернути, — веде далі Олена Сілько. — Але все одно доведется заплатити два євро за доставку. Якщо не підійде розмір, можна привезти інший. Ця послуга безкоштовна, але доведеться трохи зачекати.

Зараз ви читаєте новину «Із Німеччини привезуть одяг потрібного розміру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі