середа, 12 грудня 2007 16:17

Із метрової дошки вийшла поличка для 10 вазонів

Киянин Олександр Якимович, 30 років, розводить квіти. В однокімнатній квартирі на Позняках їх уже нікуди ставити. Узимку доводилося переносити частину вазонів із підвіконня на стіл, щоб не замерзли.

Михайло, товариш Олександра, порадив йому зробити навісну полицю, яку можна прикріпити в кутку кімнати. Навесні чоловік зробив таку зі старих дощок, для дачі.

— Два місяці тому я робив у квартирі ремонт, — розповідає Олександр. — Із обрізків дощок вирішив збити полицю.

Для роботи знадобилася довга товста рейка. Її ставлять вертикально, слугує за основу. Метрову дошку ріжуть на п"ять частин. Отримують квадратики 20 на 30 см — це будуть полички, де стоятимуть вазони. З одного боку дерев"яних прямокутників Олександр вибив виступи під рейку. Полиці спершу приклеїв до неї універсальним клеєм. Потім прикрутив до планки двома шурупами.

Конструкція виявилася міцною. На кожній полиці помістилося по два маленькі вазони. Полиці Якимович обклеїв коричневою клейонкою-самоклейкою під колір шпалер у кімнаті.

Зараз ви читаєте новину «Із метрової дошки вийшла поличка для 10 вазонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі